Cookies

Jsem Čestmír Dittrich., IČ: 47083476, se sídlem: Karlova 8, 257 03, Jankov, zapsaný v živnostenském rejstříku.

 Provozuji webové stránky www.technikaprofarmu.cz. Na těchto webových stránkách pracujeme s cookies. Více si o naší práci s cookies můžete přečíst v tomto dokumentu.

1.        Co jsou to cookies?

Cookies jsou textové soubory, které naše webová stránka odešle do prohlížeče, respektive vašeho zařízení, ze kterého naše webové stránky prohlížíte (tedy například telefon, tablet, počítač). Umožňují nám vás rozeznat a podle toho přizpůsobit naše webové stránky, provést analýzu vašeho chování, zobrazit vám určitý obsah aj. Více k jednotlivým cookies píšeme dole.

2.        Jaké typy cookies u nás používáme?

Technické, funkčníty jsou nutné k tomu, abychom vám zobrazili naše webové stránky a fungovaly vám tak, jak mají

Analytické – tyto nám pomáhají analyzovat, jak fungují naše webové stránky z hlediska chování návštěvníků a podle toho web případně přizpůsobovat a měnit

Preferenční – tyto cookies mají sloužit k tomu, aby se vám náš obsah zobrazoval v nastavení, které preferujete – například v určitém jazyce nebo vám jinak ulehčily prohlížení/nákup

Marketingové – díky těmto cookies můžeme my nebo třetí strany po vaší návštěvě přizpůsobit nabídku našich služeb. Tato nabídka se vám potom může zobrazovat i mimo naše webové stránky

Bezpečnostní – cookies, které mají za úkol předcházet podvodům a případně odstraňovat bezpečnostní chyby

Konkrétní cookies a bližší informace přímo o nich najdete v tabulce v závěru tohoto dokumentu.

 

3.        Můžeme takové cookies zpracovávat?

technickými, funkčními cookies můžeme pracovat na základě právních předpisů. Bez nich bychom vám naše služby nemohli poskytnout.

Analytické, bezpečnostními a preferenční cookies nám umožňuje zpracovat tzv. oprávněný zájem. K takovému zpracování vás ale samozřejmě nesmíme jakkoliv nutit a můžete proti němu vznést tzv. námitku. Kontaktujte nás, prosíme, na údajích, které uvádíme nahoře, případně toto zpracování zastavte nastavením prohlížeče nebo prohlížením v anonymním režimu.

Marketingové cookies můžeme zpracovávat na základě vašeho souhlasu.

Váš souhlas odvozujeme z nastavení vašeho prohlížeče. Takové zpracování nám můžete kdykoliv zakázat například anonymním prohlížením webových stránek nebo v rámci nastavení cookies ve vašem prohlížeči. Pokud byste si s tímto nastavením nevěděli rady, kontaktujte nás, rádi pomůžeme.

Jak jde zabránit využívání cookies? 

V první řadě bychom chtěli uvést, že cookies, které sbíráme za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na našem webu, se posuzují v podobě hromadného celku a tím pádem v podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
Cookies nezbytné pro funkčnost webu jsou vždy uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro jeho fungování.

Nejjednodušší cesta, jak v práci s cookies zabránit, je přes nastavení vašeho prohlížeče. Více k jednotlivým prohlížečům a výmazu/blokaci cookies najdete tady:

Dovolíme si doplnit, že nastavení je potřeba provést pro každé vaše zařízení (telefon, tablet, počítač) zvlášť.

Kdo pro nás cookies zpracovává?

  • poskytovatel služby Google Analytics, Ads a Doubleclick společnost Google Ireland Ltd., sídlem Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irsko., v souladu se svými, podmínkami mrkněte sem.
  • poskytovatel služby Facebook, provozovaný společností Facebook Ireland Ltd., sídlem 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, D2 Dublin, v souladu se svými podmínkami – mrkněte sem.
  • poskytovatel služby Sklik – společnost cz, a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00 Praha 5 – Smíchov, v souladu se svými podmínkami – ty najdete tady.
  • poskytovatel služby LeadHub – společnost Leadhub s.r.o., IČ: 044 66 683, se sídlem Štefánikova 16/29, Smíchov, 150 00 Praha 5 – ty najdete tady

Dále bychom chtěli zmínit:

S vašimi cookies pracujeme my. Pokud jste nám udělili souhlas, může s vašimi cookies pracovat i tzv. třetí strana. V takovém případě ji uvádíme v tabulce dole.

Práce s osobními údaji probíhá v rámci Evropské unie.

V naší společnosti nemáme tzv. pověřence pro ochranu osobních údajů

Při zpracování osobních údajů máte podle nařízení GDPR (nařízení EP a Rady EU č. 2016/679) právo se na nás obrátit a chtít informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme; vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování; v určitých případech můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů; požadovat výmaz nebo uplatnit právo na přenositelnost údajů. Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, můžete podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo soudně vymáhat své nároky.

Více o zpracování osobních údajů najdete v našem dokumentu Zásady práce s vašimi daty na webových stránkách www.technikaprofarmu.cz.

 

JAKÉ COOKIES VYUŹÍVÁME?

Název cookies

Obsah

SL_C_23361dd035530_KEY

1e481fd8d77190cc31379f2262fd77e4a73c6162

SL_C_23361dd035530_SID

-

SL_C_23361dd035530_VID

-

_fbp

fb.1.1617636969405.694833777

_ga

GA1.2.1354709705.1617636969

_gat

1

_gid

GA1.2.714450976.1617636969

_lhic

1617636970317.39460063565152725

_lhihdct

-

f0189a22486d1617636988711

-

NOCACHE

-

PHPSESSID

1ibnhigmkl05nvnti20u563d1g

SRV_ID

shoptetwww1

externalFontsLoaded

1

language

cs

ssupp.vid

viRbkrWJnXoRK

ssupp.visits

1

test_cookie

CheckForPermission

fr

0dDeoGfr47TJqVey7..Bgay55...1.0.Bgay55.

lhigc

EL7OqQ562FXcLV0eGog

sid

2768CC88BF2699260EEF65748307CB5F

 

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.